Seneste forløb

SPIL GOLF HOS GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT

golf

Er Golf noget for skoleelever? I Golfklubben Lillebælt er der 27 golfspillere under 18 år. Kom og prøv dine færdigheder i denne meget udbredte sport. Det er ikke så svært, og kammeratskabet er i top. Vi har træningsfaciliteterne og udstyret, så vi er klar.

Mere info

THORBJØRN KRISTENSEN

thumb_14522_default_medium.jpeg

Ring på 40 41 43 10 eller skriv til mig på Thorbjorn.Kristensen@middelfart.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Middelfart Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb