Udeskole – VORES BY FØR OG NU

Kontakt forløb her

Forløbet Udeskole – VORES BY FØR OG NU kan kontaktes via

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Byvandring kan gøre elever opmærksomme på ændringer i deres nærområde og på den måde også give dem en fornemmelse af og forståelse for, hvordan den lokale by har udviklet og ændret sig gennem årene.

I forløbet kommer eleverne tættere på, hvilke beslutninger og tanker der ligger til grund for disse ændringer. Ændringerne kan variere fra nedrivning af en bygning, til omdannelse af en bygning fra festsal til lagerlokale, fra skole til plejehjem, fra lyskryds til rundkørsel eller fra lokaldrift til stordrift indenfor landbrug og industri.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
5. klasse
Fag
Dansk
Historie
Max. antal børn
En klasse
Varighed
• Forløbet strækker sig over ca. 2 uger fordelt på historie- og dansktimer. • 2 udeskoledage og 7-8 lektioner på skolen. • Eleverne inddeles i grupper af 3-4.
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

(Forløb fra en anden kommune)

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er administrator af skolenivirkeligheden.dk i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/lyngby-taarbaek, har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud, er det mig du skal kontakte på neso@ltk.dk eller tlf. 30 54 31 85.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.