Tal i butikken

Kontakt virksomheden

Inden du ringer til virksomheden, anbefaler vi, at du læser lærervejledningen. Her har vi samlet en kort tjekliste over, hvad der er godt at aftale med virksomheden, inden I besøger dem.
Kommer du ikke igennem over telefonen, kan du skrive til virksomheden her:

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

OBS! BR tager ikke imod besøg i perioden 1. nov.-1. jan. grundet juletravlhed.


Undervisningsforløbet starter med undervisning i matematik hjemme på skolen, fortsætter med et besøg i BR og afsluttes med undervisning hjemme på skolen. Det giver eleverne et indtryk af, hvordan det, de lærer i matamtik, hver dag bruges i verden omkring os f.eks. i en butik. Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål for matematik, samt Uddannelse og job.

Et virksomhedsbesøg varer omkring 1,5 time. Du kan finde forslag til forløbet og besøgets indhold i lærervejledningen.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Fag
Matematik
Gratis
Hvor?

BR Gentofte

Nybrovej 2
2820 Gentofte

E-mailadresse

kontakt@aabenvirksomhed.dk

Kontaktperson

Kontakt os for at aftale et besøg:

Åben Virksomhed
kontakt@aabenvirksomhed.dk

 

 

Spørgsmål til det faglige indhold

Kontakt os her

En del af undervisningsforløbet

Tal i butikken

(Forløb fra "Åben Virksomhed")

Jeg er administrator af skolenivirkeligheden.dk i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/lyngby-taarbaek, har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud, er det mig du skal kontakte på neso@ltk.dk eller tlf. 30 54 31 85.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.