Udeskole – FIND FORÅRET 3. KLASSE

Ulrik Engkær Hansen

Lærer/PD-naturfagsvejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse uleh@fredensborg.dk

Eleverne skal gennem arbejdet blive bevidste om nogle af forårets kendetegn, og kunne anvende og udtrykke sig gennem digitale læremidler. De skal kunne udtrykke foråret gennem lyd, billede og tekst ved brug af tablet, telefon eller kamera som filmoptager. Eleverne skal kunne redigere film, og indsætte tekst i digteform, der passer til forårets kendetegn.

Fag: Dansk
Tid og indhold 2-4 lektioner.

Tablet, kamera eller mobiltelefoner.
Program til at redigerer film eller mulighed for print af billeder.

Praktiske råd
Alle elever skal være fortrolige med at arbejde med tablets, kamera eller mobiler. Filmes der skal de kunne optage og klippe. Kende forskellige digtetyper.

Formål

Marts
Natur og teknologi
Max. antal børn
Som det passer den enkelte skole
Materialer til forløbet
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.

Ulrik Engkær Hansen

Lærer/PD-naturfagsvejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse uleh@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

(Forløb fra en anden kommune)

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er administrator af skolenivirkeligheden.dk i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/lyngby-taarbaek, har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud, er det mig du skal kontakte på neso@ltk.dk eller tlf. 30 54 31 85.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.