Udeskole – DYST MOD SKOVENS DYR

Kontakt forløb her

Forløbet Udeskole – DYST MOD SKOVENS DYR kan kontaktes via

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/udeskolevejleder på Fredensborg Naturskole

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk udførelse

Ved at dyste mod dyrene i skoven, bliver eleverne klogere på dyrenes formåen og får samtidig trænet nogle af idrættens grundelementer. Samtalen og opgaverne skulle gerne styrke elevernes kendskab til dyrenes egenskaber og give opmærksomhed på egne kompetencer.

Derudover vil muligheden for styrkelse af matematikken også indgå i form af diverse målinger og begreber for eksempel højde, længde, tid, længdemål, minutter og sekunder.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
Fag
Idræt
Matematik
Natur og teknologi
Max. antal børn
25
Varighed
Hele dagen eller delt op i bidder
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/udeskolevejleder på Fredensborg Naturskole

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk udførelse

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

(Forløb fra en anden kommune)

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er administrator af skolenivirkeligheden.dk i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/lyngby-taarbaek, har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud, er det mig du skal kontakte på neso@ltk.dk eller tlf. 30 54 31 85.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.