Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

Kontakt forløb her

Hvad vi tilbyder
Kræftens Bekæmpelse uddanner studerende og nyuddannede unge med en sundheds- og samfundsmæssig fagbaggrund til at blive frivillige sundhedsformidlere inden for tobaksforebyggelse.
Vi tilbyder sundhedsformidlere til forskellige indsatser, som I kan vælge alt efter, hvad I har behov for:

 

Gratis tobaksforebyggende undervisning bestående af oplæg, korte film og inddragende øvelser for elever i 7. til 9. klasse.

  • Se filmen, hvor en frivillig sundhedsformidler underviser og møder skolebørn i øjenhøjde i undervisning om tobaksforebyggelse: Klik her
  • Bod/rygestopevent med rygerelateret information og aktiviteter (f.eks. i et frikvarter eller til temadage).

Sådan får I frivillige tobaksformidlere på besøg
Det eneste I skal gøre er at finde en eller flere dage, hvor I gerne vil have besøg samt beslutte hvilken indsats, I har brug for. Herefter skal I sørge for relevant annoncering af indsatsen på jeres skole.

Tilmelding sker her.
 

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Sundheds- og Seksualundervisning
Gratis
Hvor?

På egen skole

Telefonnummer

40337705

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

lj@cancer.dk

Kontaktperson

Louise Jespersen
Kontakt Louise hvis du har spørgsmål til tilbuddet

 

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er administrator af skolenivirkeligheden.dk i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/lyngby-taarbaek, har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud, er det mig du skal kontakte på neso@ltk.dk eller tlf. 30 54 31 85.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.