U/NORD – Eksamenstræning – Bliv bedre til mundtlige fremlæggelser

Kontakt

Forløbet U/NORD – Eksamenstræning – Bliv bedre til mundtlige fremlæggelser kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Vil du være bedre til mundtlige fremlæggelser? Det sker blandt andet ved at tydeliggøre, hvordan du kan skelne mellem relevant/ikke relevant fagligt stof, og du lærer at forholde dig kritisk til kilder. Du får endvidere en introduktion til forskellige formidlingsformer, og hvordan kropssprog har indflydelse på modtagerens forståelse af dit budskab.

Forløbet gør dig tryg i at lave mundtlige oplæg til eksamen eller for klassen ved hjælp af præsentations programmer som Prezi, Power point, PowToon m.fl.

Tilbuddet er relateret til Forenklede Fælles mål for dansk 7.-10. klasse, Fremstilling, kompetencemålet: Eleven kan udtrykke sig forståeligt og klart og varieret i skrift, tale, lyd og billede i en form, der passer til genre og situation.

Det er en lærer fra EUX Business på Lyngby Handelsskole, der underviser.

Forløbet henvender sig til 8. og 10. klasse
Tid: kl. 9.00-13.30

Billedekilde: http://livsstil.tv2.dk

Hele Året
Hvor?

Lyngby Handelsskole U/NORD

ljs@unord.dk

Lars Junker Sørensen
Brobygningskoordinator

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er åben skole koordinator i Lyngby Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om Skolen i Virkeligheden, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud på hjemmesiden, må du meget gerne kontakte mig på mobil: 45 97 39 12 eller på mail: neso@ltk.dk

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.