Praktik

Kontakt

Forløbet Praktik kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Alle elever i folkeskolen har ret til at komme i praktik, også kaldet erhvervspraktik, i en uge i 8. klasse og en uge i 9. klasse. Retten gælder alle, også unge med særlige behov eller handicap. Det er også muligt for elever i 6. og 7. klasse at komme i praktik.

Planlægning af praktik

Skolerne må gerne planlægge kollektive praktikuger, hvor eksempelvis alle skolens elever er i praktik uge 44 i 8. klasse. Ønsker elev og forældre, at eleven kommer i yderligere praktik ud over denne ene uge, skal det planlægges sammen med skolens leder og den kommunale ungeindsats. Hvor eleven kommer i praktik, og hvordan praktikken aftales og planlægges, kan være forskelligt fra elev til elev og skole til skole. Det er ikke alle skoler, der har planlagte praktikuger. Har skolen ikke en planlagt praktikuge, har eleven stadig ret til praktik. Det vil sige, at ønsker eleven at komme i praktik, skal eleven og dennes forældre planlægge praktikken med elevens lærere og skolens leder.

Praktikopgaver: Praktikopgaver

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
Lærere & Pædagoger
Fag
Arbejdskendskab
Uddannelse og job
Gratis
Hvor?


0

E-mailadresse

rifre@ltk.dk

Kontaktperson
Koordinator for grundskolevejledningen Rikke Frederiksen

Jeg er administrator af skolenivirkeligheden.dk i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/lyngby-taarbaek, har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud, er det mig du skal kontakte på neso@ltk.dk eller tlf. 30 54 31 85.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.