Kontakt

Forløbet Pensionister i skolen kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Kontakt os, hvis I har brug for lidt ekstra hænder i forbindelse med en temauge eller lign. eller blot i den daglige undervisning. Vi kan tilbyde følgende:

Lektiecaféer: lektielæsning i dansk, matematik, sprog, historie, naturfag, bl.a. – øvelse i højtlæsning, ord- og tekstforståelse, forberedelse af fremlæggelser og gruppearbejde.

Klassen: støtte til tosprogede elever, støtte i basisklasser, en-til-en hjælp til børn med koncentrationsbesvær, hjælp i timer med valgfag

SFO: Syværksted, Træværksted, Spil, Højtlæsning, Tegning

Klub, Syværksted, Bageværksted, Cykelværksted

Hele Året
Lærere & Pædagoger
Biologi
Fransk
Fysik og kemi
Håndværk og Design
Idræt
Kristendomskundskab
Madkundskab
Natur og teknologi
Naturgeografi
Samfundsfag
Tysk
Hvor?

På skolen

Webside

kirsten.steen@promovit.dk

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er åben skole koordinator i Lyngby Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om Skolen i Virkeligheden, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud på hjemmesiden, må du meget gerne kontakte mig på mobil: 45 97 39 12 eller på mail: neso@ltk.dk

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.