Introkurser i 8. klasse

Kontakt

Forløbet Introkurser i 8. klasse kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

I vil under dette punkt finde en introduktion til, hvad introkurserne er, opgaver til før- og efterbehandling samt praktisk information om mødetid og adresser.

Introduktionskurser i 8. klasse er vejlednings- og undervisningsforløb, der skal give eleverne indblik i hverdage på forskellige ungdomsuddannelser. Introduktionskurserne skal bidrage til, at den unge bliver afklaret og motiveret for at vælge og gennemføre en ungdomsuddannelse.

Introduktionskurser i 8. klasse er obligatoriske for alle elever.

Eleverne skal introduceres til mindst en erhvervsuddannelse eller erhvervsgymnasial uddannelse. Eleverne kan derudover introduceres til gymnasiale uddannelser.

Introduktionsforløb varer fem skoledage i løbet af skoleåret. Forløbet kan foregå fem dage samlet eller spredt hen over skoleåret.

Det er vigtigt, at eleverne oplever, at de bliver forberedt til introduktionskurserne, inden det starter. Det er også vigtigt, at eleven oplever, at der efter introduktionskurserne sker en efterbehandling af forløbet.

Info om intro: 8-klassernes-introdage-erhvervs-og-gymnasiale-uddannelser

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
8. klasse
Fag
Uddannelse og job
Pris
Tilmelding sker automatisk via grundskolevejlederne. Du skal ikke selv booke introkurserne.
Gratis

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er administrator af skolenivirkeligheden.dk i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/lyngby-taarbaek, har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud, er det mig du skal kontakte på neso@ltk.dk eller tlf. 30 54 31 85.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.