H. C. Ørsted-scienceshow

Kontakt

Forløbet H. C. Ørsted-scienceshow kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Scienceshow er et kemi-show udført af gymnasieelever fra H.C. Ørsted Gymnasiet for elever i grundskolen.

Gymnasieeleverne lærer teorien om de faglige emner som er relateret til de enkelte forsøg og arbejder med hvordan man præsenterer stof for større forsamlinger. Herefter afholder eleverne showet for klasser i grundskolen.

Showet er koordineret og vejledt af en kyndig lærer, der vil være til stede under hele showet. Hvert show er tiltænkt en gruppe på mellem 20 og 50 mennesker og varer en times tid. Vi kan afholde flere shows på en dag, der bør dog være tid til at sætte op, pakke ned og forberede forsøg mellem hvert show.

Kontakt os, så vi kan lave en aftale, der passer til lige præcis det I arbejder med

Marts
Fysik og kemi
Materialer til forløbet
Hvor?

H.C. Ørsted Gymnasiet

Webside

Læs mere om scienceshowet

show@ssltg.dk

H. C. Ørsted Gymnasiet

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er åben skole koordinator i Lyngby Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om Skolen i Virkeligheden, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud på hjemmesiden, må du meget gerne kontakte mig på mobil: 45 97 39 12 eller på mail: neso@ltk.dk

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.