Seneste tilbud

Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

20160405tb_kb_rygestop05.jpg

I dag har en tredjedel af børn og unge prøvet at ryge, når de forlader folkeskolen. Et ungt menneske har sværere ved at tage stilling til de langsigtede konsekvenser, som et liv med afhængighed af rygning kan føre med sig. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse at møde jeres elever i øjenhøjde til en snak om tobak og få den unge til at reflektere over emnet, som måske kan afholde dem fra at starte med at ryge. Vores tilbud består af et gratis tilbud om ung-til-ung rygeforebyggende undervisning.

Mere info

Nete Søtofte

Nete foto smal.jpg

Jeg er adm. medarbejder i Lyngby Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud på hjemmesiden, må du meget gerne kontakte mig på mobil: 45 97 39 12 eller på mail: neso@ltk.dk

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud