Global Composistions live

Kontakt forløb her

Omdrejningspunktet er komponist og musiker Rune Thorsteinssons jordomrejse, hvor han tilbragte et halvt år med at komponere og indspille musik og film i sammenspil med musikere fra alverdens musikkulturer.

Global Compositions Live tager udgangspunkt i historierne, processen og musikken. Publikum inviteres med på rejsen og vil blive guidet gennem en verden af musikalsk mangfoldighed og møde en arbejdsform, der viser det kreative potentiale, der opstår når musikere på højt niveau fra forskellige musikkulturer skaber og indspiller ny musik sammen på kort tid.

I vil opleve gumboot dansere fra Johannesburg, meditationsmusik fra Kathmandu, en komposition spillet på metal-maskiner i Rio de Janeiro, Indisk digtoplæsning tilsat beats fra blyanter, improviseret grotte-koncert på Færøerne, tangodansere på en tagterrasse i Buenos Aires og en studie session i et legendarisk cubansk lydstudie.

Alt sammen præsenteret gennem fortælling, filmklip, musikvideo,live koncert og en kort integreret workshop.

Elevernes alsidige udvikling
Innovation og entreprenørskab
Max. antal børn
Varighed
1 time
Hvor?

Slagelse Bibliotek

Stenstuegade 3
4200 Slagelse

bornebib@slagelse.dk

Kontakt: Martin Houlind mahaz@slagelse.dk

Marianne Vinther Olesen maole@slagelse.dk

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.