MUSEUM VESTSJÆLLAND. Vestsjælland/Vestindien

Kontakt forløb her

Kolonialisme, handel, racisme og magtforhold kommer under lup og til diskussion i forløbet der tager udgangspunkt i den gamle købmandsgård og udstillingen Vestsjælland/Vestindien på Holbæk Museum.

I købmandsbutikken på Holbæk Museum kunne man engang købe rørsukker, rom og tobak fra Vestindien. Varerne står stadig på hylderne, og deres visuelle udtryk vidner om det racistiske system handelen var en del af. I udstillingen Vestsjælland/Vestindien lærer eleverne forskellige skæbner fra Dansk Vestindien at kende.

Hele Året
Samfundsfag
Pris: 600 kr. (+ ved bestilling af Kulturbus 150,- kr. administrationsgebyr)
Max. antal børn
Varighed
1,5 time
Hvor?

Holbæk Museum

Klosterstræde 18
4300 Holbæk

Webside

skole@vestmuseum.dk

Undervisnings- og Udviklingsansvarlig Marlene Kramm

Jeg er Kulturkoordinator i Læring og Trivsel / Holbæk kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens dagtilbud og skoler, må du meget gerne kontakte mig på skolenivirkeligheden@holb.dk eller på telefon: 72 36 94 25

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.