MUSEUM VESTSJÆLLAND. Vestsjælland/Vestindien

Kontakt forløb her

Kolonialisme, handel, racisme og magtforhold kommer under lup og til diskussion i forløbet der tager udgangspunkt i den gamle købmandsgård og udstillingen Vestsjælland/Vestindien på Holbæk Museum.

I købmandsbutikken på Holbæk Museum kunne man engang købe rørsukker, rom og tobak fra Vestindien. Varerne står stadig på hylderne, og deres visuelle udtryk vidner om det racistiske system handelen var en del af. I udstillingen Vestsjælland/Vestindien lærer eleverne forskellige skæbner fra Dansk Vestindien at kende.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Historie
Samfundsfag
Pris
Pris: 600 kr. (+ ved bestilling af Kulturbus 150,- kr. administrationsgebyr)
Max. antal børn
28
Varighed
1,5 time
Betaling
Hvor?

Holbæk Museum

Klosterstræde 18
4300 Holbæk

Telefonnummer

41379253

Webside

Læs mere her

E-mailadresse

skole@vestmuseum.dk

Kontaktperson

Undervisnings- og Udviklingsansvarlig Marlene Kramm

Se alle forløb fra

Museum Vestsjælland

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.