MUSEUM VESTSJÆLLAND. Holbæk Havn – Livet på havnen

Kontakt forløb her

Forløbet på Holbæk Havn er gratis for alle skoler i andet halvår af 2021. Tilbuddet er en del af undervisningsministeriets gratis trivselsforløb i 2021. 

På Holbæk Havn finder du over 20 historiske træskibe, Nationalmuseets værft og et nyt kystlivscenter. Eleverne ser hvordan de professionelle skibstømrere arbejder på værftet, mens de selv får redskaber i hænderne og blandt andet bliver sat til at kalfatre.

I kystlivscenteret ved siden af værftet finder man en professionel reberbane. Her arbejder der også dygtige skibsbyggere, og eleverne kan få hænderne i de mange specialiserede materialer som tovværk lavet af sælskind eller hamp. Eleverne laver også deres eget reb ud af skrøbeligt toiletpapir, som med den rette teknik bliver så stærkt at de kan trække tov

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
4. klasse
5. klasse
Fag
Håndværk og Design
Historie
Pris
Forløbet er gratis for alle skoler i andet halvår af 2021.
Max. antal børn
28
Varighed
2 timer
Betaling
Hvor?

Holbæk Havn

Kanalstræde 21
4300 Holbæk

Telefonnummer

41379253

Webside

Læs mere om forløbet her

E-mailadresse

skole@vestmuseum.dk

Kontaktperson

Undervisnings- og Udviklingsansvarlig Marlene Kramm

Se alle forløb fra

Museum Vestsjælland

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.