MUSEUM VESTSJÆLLAND. Holbæk Havn – Livet på havnen

Kontakt forløb her

Forløbet på Holbæk Havn er gratis for alle skoler i andet halvår af 2021. Tilbuddet er en del af undervisningsministeriets gratis trivselsforløb i 2021. 

På Holbæk Havn finder du over 20 historiske træskibe, Nationalmuseets værft og et nyt kystlivscenter. Eleverne ser hvordan de professionelle skibstømrere arbejder på værftet, mens de selv får redskaber i hænderne og blandt andet bliver sat til at kalfatre.

I kystlivscenteret ved siden af værftet finder man en professionel reberbane. Her arbejder der også dygtige skibsbyggere, og eleverne kan få hænderne i de mange specialiserede materialer som tovværk lavet af sælskind eller hamp. Eleverne laver også deres eget reb ud af skrøbeligt toiletpapir, som med den rette teknik bliver så stærkt at de kan trække tov

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
4. klasse
5. klasse
Fag
Håndværk og Design
Historie
Pris
Forløbet er gratis for alle skoler i andet halvår af 2021.
Max. antal børn
28
Varighed
2 timer
Gratis
Hvor?

Holbæk Havn

Kanalstræde 21
4300 Holbæk

Telefonnummer

41379253

Webside

Læs mere om forløbet her

E-mailadresse

skole@vestmuseum.dk

Kontaktperson

Undervisnings- og Udviklingsansvarlig Marlene Kramm

Jeg er Kulturkoordinator i Læring og Trivsel / Holbæk kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens dagtilbud og skoler, må du meget gerne kontakte mig på skolenivirkeligheden@holb.dk eller på telefon: 72 36 94 25

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.