DØREN

Forløbet DØREN kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Lad eleverne gå på jagt efter en særlig dør. Døren skal bruges som kilde til at finde historiske spor i byen.

Eleverne skal i eget byrum finde et antal døre, give en kort beskrivelse af døres udseende, og skal have fokus på det særlige. Er der historiske spor på døren, hvornår tror du døren er fra etc.

Der arbejdes sideløbende med bevægelse, og hvordan man har bevæget sig rundt, hvor man har været, og hvor mange kilometer man har opnået i arbejdsperioden.

Hele Året
Max. antal børn
Ca. 25 elever
Varighed
2 lektioner eller efter behov
Materialer til forløbet
Hvor?

På egen skole

22219355

charlotte.asell@gmail.com

Charlotte Åsell Pedersen
Lærer/ Udeskolevejleder

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Thomas Rasmussen
Kontakt i Fredensborg kommune
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.