FILTRÉR FORLØB EFTER
Vælg et eller flere fag
Vælg en eller flere målgrupper
Vælg et eller flere tidspunkter
Vælg
Tidspunkt: December
Pris: Gratis forløb
Afstand: Kun lokale forløb
Afstand: Forløbet foregår på jeres skole
Afstand: Forløbet foregår ikke på jeres skole

SMART

Klik på "SKIFT" og indtast en adresse, så beregner vi afstande til alle forløb ud fra den. Du kan altid klikke på "SKIFT" for at ændre til at vise nyeste forløb først.

Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb sorteret efter:
Din nuværende lokation Nyeste forløb
Lærere & Pædagoger
Vi kommer ud på jeres skole
Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.
Forløbet udbydes af "Åben Virksomhed"

Kom ud og lav mad med en detailslagter og detailbager i Bilka Næstved. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.

Forløbet udbydes af "Åben Virksomhed"

Føtex Holbæk har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.

Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Holbæk. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.

Forløbet udbydes af "Åben Virksomhed"

Føtex Ringsted har ikke plads til en hel klasse i slagterafdelingen, klassen skal derfor deles op efter aftale med butikken.

Kom ud og lav mad med en detailslagter i Føtex Ringsted. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til traditionelle stykker smørrebrød. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad.

Vi kommer ud på jeres skole
Projektet Faglært til Fremtiden har udviklet vejledningsmaterialet ”Flere Veje til Praktik”. Materialet skal inspirere til, at flere elever kommer i praktikforløb, som er sammenhængende og målrettede den enkelte elev og hvor de aktiveres igennem forberedelse, gennemførelse og efterbearbejdning af deres forløb. Flere Veje til Praktik dækker over arbejdet med målrettet erhvervspraktik i udskolingen og rummer således 5 eksemplariske forløb for afvikling af erhvervspraktik i 8. klasse.
Vi kommer ud på jeres skole
Vi har udviklet et undervisningsbaseret vejledningsforløb kaldet 4 VEJE. Forløbet skal på legende og levende vis introducerer eleverne til erhvervsuddannelserne og de jobmuligheder, de kan føre til. De skal lære om vejene i både uddannelse og job – men uden at sætte fokus på valget. Filosofien bag undervisningsmaterialet er, at de unge skal involveres og opmuntres til at være nysgerrige. Eleverne skal lære at sætte viden fra fagene i folkeskolen og fritiden ind i en kontekst, der omhandler job og uddannelse, og herigennem styrke deres valgkompetencer.
Lærere & Pædagoger
Vi kommer ud på jeres skole
En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.
Vi kommer ud på jeres skole
Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.
Vi kommer ud på jeres skole
Få besøg af os i din klasse. I Fagbevægelsens Skoletjeneste underviser vi i Den Danske Model, og hvad fagforeningers rolle er i det danske samfund og for den enkelte. Vi taler også med de unge om, hvilke rettigheder de har, når de har et fritidsjob. I Fagbevægelsens Skoletjeneste dækker vi Fælles Mål under Uddannelse og Job.
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.