Her er alle 274 forløb

• img-ny-mindre

DIGTE MED RAMMER 3.-9. KLASSE

Dette forløb har til formål at give eleverne håndgribelige og synlige ideer i form af forskellige motiver i nærområdet, som skal danne baggrund for deres arbejde med digte genren. Elever skal gennem deres rammer tomme tømme billedet, og bruge ordene til deres digtning. I arbejdet med at skulle skrive digte får eleverne mulighed for at bruge forskellige digtegenre.

• img-1209-3

VEJ-NOVELLE

Vej-novellen er en sjov måde at arbejde på, hvor elevernes fantasi og ideer springer frem ved de direkte observationer. Det at finde på havd man skal skrive om løsnes ved denne opgave, da eleven gennem observationerne og efterfølgende samtale, let kan skabe billeder i hovedet til det skriftlige arbejde

• dsc03143-12

ROMANTIKKEN- DANSK/BILLEDKUNST

Dette udeskole-forløb retter sig mod  litteraturhistorie, hvor den overordnede periode er Romantikken. Der skal arbejdes med  tekstforståelse, tekstanalyse, billedanalyse og læsning af forskellige litterære genre som skønlitteratur, lyrik, poesi mv.følgende udtryksformer og generer som blev brugt i perioden. Arbejdet foregår både ude og inde, og den faglige baggrund kan skærpes ved et besøg på Nivaagaard Malerisamling.

• foraaret

FIND FORÅRET 3. KLASSE

Eleverne skal gennem arbejdet blive bevidste om nogle af forårets kendetegn, og kunne anvende og udtrykke sig gennem digitale læremidler. De skal kunne udtrykke foråret gennem lyd, billede og tekst ved brug af tablet, telefon eller kamera som filmoptager. Eleverne skal kunne redigere film, og indsætte tekst i digteform, der passer til forårets kendetegn.

• hovl-1860-2019

Fregatten Jylland - Rundvisning med en skibstømrer for ungdomsuddannelser

Kom med en af vores skibstømrere ind på skibsværftet, og få en fornemmelse af, hvad det vil sige at arbejde som skibstømrer og være med til at bevare et af Danmarks helt store klenodier, fregatten Jylland.

BETALINGSFORLØB

• Ungdomsuddannelser
  • jacob-4-aar-3-2012

Fregatten Jylland - Fregatten for dagtilbud

Vi tilrettelægger en rundvisning som passer til netop jeres behov. I bliver ført rundt på skibet af vores guide, som er rigtig god til at formidle i børnehøjde, fortælle de sjove historier om skibet og sømandslivet. Børnene får brugt deres sanser ved at lugte, føle og se skibet, lytte til det maritime miljø, og kan prøve kræfter med hejseværk og gynger på vores maritime legeplads.

Vi arbejder ud fra følgende læreplanstemaer

• Alsidig personlig udvikling
    • Krop, sanser og bevægelse
    • Kultur, æstetik og fællesskaber

BETALINGSFORLØB

• Børnehaver & Dagtilbud
  • img-20190603-111754-1111-ny

KLIMA OG ENERGI "VORES HJEM" 1.-3. KLASSE.

Aldrig har der været så meget fokus på klimaet, som der er nu. Klimaforandringerne og deres betydning for klodens fremtid diskuteres alle vegne og hele tiden. Børnene hører det også, og det kan skabe både bekymring og frygt. Vi vil gerne erstatte frygt med viden og optimisme, for det er forudsætningen for at handle og træffe de klimarigtige valg. Både i den store fælles sammenhæng og i vores egen hverdag.

• 1. klasse
    • 2. klasse
  • img-20200120-135752-12

MATEMATIK PÅ KIRKEGÅRDEN

På kirkegården skal der indsamles data, som eleverne bl.a skal bruge i et længere forløb om statistik. Herudover skal de arbejde med arealer og belægning og beregning af priser på den valgte kirkegård. Der er arbejdsark til de to opgaver, og der skal kun medbringes målebånd.

• abstract-agriculture-background-beautiful

SIKKEN SOLSIKKE 2.-3. KLASSE

Målet med forløbet er, at eleverne ved læsning af instruktion på en pose med solsikkefrø forstår og bliver i stand til at udføre en korrekt såning af frøet. Herudover skal eleverne kunne overskue den langsigtede proces fra frø, plantning, udplantning og høst og måling af solsikken.

• 2. klasse
  • 300x250-pengeuge2020

Pengeuge

Formålet med Pengeugen er at højne børn og unges finansielle forståelse gennem undervisning i privatøkonomi. Finans Danmark står bag initiativet, og har bedt Danmarks Matematiklærerforening om at udarbejde det officielle undervisningsmateriale.