Vi har 9 Netværk & Inspiration forløb

• Skærmbillede 2019-09-02 kl. 14.46.33.png

Hov hov, musik for sjov

Et meget intensivt kursus, hvor I får en masse sange med hjem. Sangene er umiddelbare, hurtigt lært, og kan bruges allerede dagen efter. Sangene er fra AnneOs 3 CDere i Hov hov, musik for sjov-serien. Sangene har stort fokus på bevægelse.

• Erhvervspraktik_1.png

LO - Faglært til Fremtiden: Målrettet erhvervspraktik i udskolingen

Projektet Faglært til Fremtiden har udviklet vejledningsmaterialet ”Flere Veje til Praktik”. Materialet skal inspirere til, at flere elever kommer i praktikforløb, som er sammenhængende og målrettede den enkelte elev og hvor de aktiveres igennem forberedelse, gennemførelse og efterbearbejdning af deres forløb. Flere Veje til Praktik dækker over arbejdet med målrettet erhvervspraktik i udskolingen og rummer således 5 eksemplariske forløb for afvikling af erhvervspraktik i 8. klasse.

• 4VEJE_Afprøvning.jpg

LO - Faglært til Fremtiden: Undervisningsbaseret vejledning til U&J for 6.- 7. kl.

Vi har udviklet et undervisningsbaseret vejledningsforløb kaldet 4 VEJE. Forløbet skal på legende og levende vis introducerer eleverne til erhvervsuddannelserne og de jobmuligheder, de kan føre til. De skal lære om vejene i både uddannelse og job – men uden at sætte fokus på valget. Filosofien bag undervisningsmaterialet er, at de unge skal involveres og opmuntres til at være nysgerrige. Eleverne skal lære at sætte viden fra fagene i folkeskolen og fritiden ind i en kontekst, der omhandler job og uddannelse, og herigennem styrke deres valgkompetencer.

• Kattegatcentret - Zzzzov med hajerne - Lejrskole for skoler

Lad os klare planlægningen af jeres næste lejrskole. Ønsker I at tage afsted som en del af en lejrskole, eller vil I lave et arrangement med forældrerådet, så kan Zzzzov med hajerne danne rammen om et anderledes og unikt arrangement. Faglighed, oplevelser, socialt samvær og unikke sovefaciliteter er kendetegnet ved dette arrangement.

Forløb i anden kommune

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.

• aeldresagen_laese0185.jpg

Skolevenner - frivillige fra Ældre Sagen

Skolevenner er ressourcestærke ældre frivillige, som gerne vil gøre en indsats for børn og unge gennem det gode generationsmøde. Skolevennerne kommer i klassen efter aftale med lærerne, fx et par timer om ugen og er med som en ekstra voksen - bidrager med ro og nærvær.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• Plakat-1.png

MADmovers - Gratis undervisningsforløb

Tilmeld din  5., 6. eller 7. klasse MADmovers, hvis I vil have bedre spisepauser og gode måltidsvaner. Enestående mulighed for at tilbyde din klasse et veltilrettelagt undervisningsforløb, hvor I får tilsendt alt, hvad I skal bruge. I skoleåret 2018/2019 tilbyder Arla Foods undervisningsmaterialet MADmovers til alle 5. - 7. klasser i hele Danmark.