GeoCenter Møns Klint - Adventure-fræs på klinten

helle.jpg

Helle Juul Hansen
    Formidlingschef

Kontakt Helle hvis du har spørgsmål til undervisningen.
    Mail: heh@moensklint.dk
    Tlf.: 40 42 96 12

adventure_fraes2_350.jpg

Dette er forløbet for den aktive klasse, som gerne vil kombinere et spændende og lærerigt besøg på Møns Klint med masser af frisk luft og lidt til både hjerne og ben!

I små hold kæmper eleverne sig igennem en række udfordringer, som tager dem vidt omkring på klinten til fods, på mountainbike og med GPS eller kompas i hånden.

Undervejs vil der være opgaver, der åbner elevernes øjne for landskabets enestående historie, som naturen gennem millioner af år har formet. Udfordringerne stiller krav til elevernes overblik, samarbejde, omstillingsevne og en anelse til fysikken.

Varighed: 2 timer

Tidspunkt: 13/04/19 - 31/10/19

Max deltagere: 30

Forbered eleverne
    Inden jeres besøg hos GeoCenteret kan du med fordel besøge www.jordihovedet.dk. Her kan du finde en masse forberedelsesmateriale og opgaver og se en video om, hvad en skoleklasse kan opleve på Møns Klint.

BETALINGSFORLØB

80 kr. Yderligere priser: Prisen er pr. elev, 2 lærere er gratis pr. klasse. Entré, materialer, undervisning, opgaver etc. er inkluderet i prisen. For klasser, som bestiller to forløb samme dag, gives 50% rabat på det billigste forløb.

Årstid
    • April
    • Maj
    • Juni