Ragnarock - Mig og mit idol

Kirstine Sørensen
    ​Bookingmedarbejder

Udklip.jpg

Om fankultur og idoldyrkelse.

Pop- og rockkulturen giver fans et frirum til at dyrke sig selv. Fankulturen viser musikkens betydning for modtageren, hvor idolerne er forbilleder, som man kan spejle sig i. Sammen med andre fans opstår et fællesskab og et rum, hvor man har mulighed for at afprøve forskellige roller og identiteter. I dette forløb sætter vi fokus på fankultur og dyrkelse af idoler, og hvordan man kreativt kan udtrykke sit 'fandom'.

Eleverne skal arbejde med fandyrkelse med udgangspunkt i deres egne idoler og bruge udstillingens afsnit om fankultur til at samle inspiration. I museets værksted får eleverne mulighed for selv at udtrykke, hvad fans og idoler er for dem. I tilknytning til forløbet på museet kan klassen arbejde videre med fankultur, idoler, idoldyrkelse, fanart og fanfiktion.

Varighed: 2 timer

BETALINGSFORLØB

800 kr. - max 28 deltagere

Årstid