Vikingerne kommer - Vikingeborgen Borgring

Ringstedvej 190, ved afkørsel 33 Lellinge på E47

4600 - Køge

undervisning@museerne.dk

Hvis du har spørgsmål til undervisningen, bedes du skrive til os på vores e-mail adresse ovenfor

vikingerne_kommer_borgring.jpg

Vi hører om Thor og Odin, frygtelige bersærkere, Valkyrier, ejnherjer, væringer, norner, og hvad det er for noget alt sammen!

Vikingerne var dygtige krigere, og træningen i taktik og kampteknik begyndte allerede, mens de var børn. Krigerne skulle altid være parate til at drage på togt eller krigsleding for deres høvding eller konge.

Vi ser og prøver våben, rustninger og skjolde. Vi lærer de mest basale kampteknikker, og så skal vi selvfølgelig selv prøve at kæmpe som vikinger.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Skriv om det i kommentarfeltet, når du booker. Vi ønsker at være museum for alle.

Varighed: 1,5 time

Maks deltagere: 30 pers.

BETALINGSFORLØB

500 kr.

Årstid

Hele Året

• 0. klasse
    • 1. klasse
    • 2. klasse
    • 3. klasse
    • 4. klasse
    • 5. klasse
    • 6. klasse
    • Samfundsfag
    • Billedkunst
    • Elevernes alsidige udvikling
    Læringsmål

Forløbet er tilrettelagt med udgangspunkt i folkeskolens Fælles Mål og/eller de gymnasiale uddannelsers læreplaner. Det er lærerens valg af vinkel og eventuelle placering af forløbet i årets øvrige arbejde, der er afgørende for, hvilke faglige og læringsmål der vælges og/eller skal formuleres.

MSD_LOGO.jpg

Forløbets hjemmeside