Væbnerskole - Køge Museum

Nørregade 4

4600 - Køge

undervisning@museerne.dk

Hvis du har spørgsmål til undervisningen, bedes du skrive til os på vores e-mail adresse ovenfor

vaebnerskole_koege.jpg

Væbnerskolen er en meget fysisk aktivitet for både drenge og piger.

Middelalder, riddere til hest, skønjomfruer og onde drager hører uløseligt sammen. Men hvordan blev man ridder? Hvad lavede pigerne? Og hvem var dragen?

Med udgangspunkt i eventyret om Sct. Jørgen og dragen får I en grundig basisuddannelse i kampteknikker med forskellige våben, eksercits og ridderdyder.

Og husk! Den, der stræber efter de gyldne sporer, er allerede ridder i hjertet! Alle, der overlever, får ridderslaget! De voksne må regne med at blive inddraget.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Skriv om det i kommentarfeltet, når du booker. Vi ønsker at være museum for alle.

Varighed: 1 time

• Idræt
    • Elevernes alsidige udvikling
    Læringsmål

Forløbet er tilrettelagt med udgangspunkt i folkeskolens Fælles Mål og/eller de gymnasiale uddannelsers læreplaner. Det er lærerens valg af vinkel og eventuelle placering af forløbet i årets øvrige arbejde, der er afgørende for, hvilke faglige og læringsmål der vælges og/eller skal formuleres.

MSD_LOGO.jpg

Forløbets hjemmeside