Her er alle vores 277 forløb

• IMG_0569.jpeg

Amalie Jasim - Dans

Dans er et frirum, hvor hverdagens fordomme og turbulens udebliver, og hvor samarbejde fodres. Vi får sved på panden og får et indblik i kroppens alternative bevægelsesmønstre og muligheder.
    Dans kan være alt. Her vil de i grupper lære at sammensætte en koreografi gennem kreativitet og samarbejde.

BETALINGSFORLØB

• 4. klasse
    • 5. klasse
  • cowi.jpeg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed COWI i Ringsted har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• Oluf Jørgensen logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Oluf Jørgensen A/S i Roskilde har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• ramboll-logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll i Roskilde har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• csm_2015_09_01_10_06_20_WK_5fb8020854.jpg

Sejlads På Roskilde Fjord

Oplev Roskilde Fjord i en af museets traditionelle nordiske både. Lad eleverne få fjorden ind under huden gennem sejladsen, imens de får en fornemmelse for vikingetidens vigtigste transportmiddel, der bragte dem vidt omkring til fremmede kulturer.

BETALINGSFORLØB

• 4. klasse
    • 5. klasse
  • engskov.jpg

Metal og muligheder

Kom ud og lær om metals egenskaber hos Engskov Maskinfabrik A/S. I dette undervisningsforløb til Natur/teknologi vil eleverne undersøge metals egenskaber og anvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Engskov Maskinfabrik A/S bruger og arbejder med metal.

• 4.png

AFS Interkultur - Workshops om kulturforståelse

7.-10. klasse: Book en workshop, der har til formål at skabe interkulturel læring.  Gennem øvelser og learning-by-doing får eleverne på en sjov og lærende måde indsigt i og mulighed for at reflektere over normer og værdier i forskellige kulturer, kommunikation på tværs af kulturer samt kulturel stereotyper og diversitet. Workshoppen varer 1-3 timer og faciliteres af to frivillige.

• fotex.png

Den digitale butik

Hvordan bruger Føtex Ringsted data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Power logo.png

Den digitale butik

Hvordan bruger POWER i Nykøbing Falster data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• plastmo.jpg

Plastens egenskaber og genanvendelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos Plastmo A/S. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Plastmo A/S bruger og arbejder med plast, i forbindelse med produktionen.