Her er alle vores 173 forløb

• cowi.jpeg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed COWI i Ringsted har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• Oluf Jørgensen logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Oluf Jørgensen A/S i Roskilde har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• ramboll-logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll i Roskilde har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• csm_2015_09_01_10_06_20_WK_5fb8020854.jpg

Sejlads På Roskilde Fjord

Oplev Roskilde Fjord i en af museets traditionelle nordiske både. Lad eleverne få fjorden ind under huden gennem sejladsen, imens de får en fornemmelse for vikingetidens vigtigste transportmiddel, der bragte dem vidt omkring til fremmede kulturer.

BETALINGSFORLØB

• 4. klasse
    • 5. klasse
    • 6. klasse
  • AB_Elco_A.png

Elforbrug og energirigtige skoler

Få besøg af en elinstallatør fra AB-ELCO ApS‪‪ og få en gennemgang af skolens elforbrug. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om elforbrug og energirigtige bygninger, og nærmere hvordan en skole kan energioptimeres. Besøget giver eleverne indblik i forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2.

• hogp.jpg

Elforbrug og energirigtige skoler

Få besøg af en elinstallatør fra Hougaard & Pihl El-teknik‪‪ og få en gennemgang af skolens elforbrug. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om elforbrug og energirigtige bygninger, og nærmere hvordan en skole kan energioptimeres. Besøget giver eleverne indblik i forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2.

• engskov.jpg

Metal og muligheder

Kom ud og lær om metals egenskaber hos Engskov Maskinfabrik A/S. I dette undervisningsforløb til Natur/teknologi vil eleverne undersøge metals egenskaber og anvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Engskov Maskinfabrik A/S bruger og arbejder med metal.

• 6. klasse

• fotex.png

Den digitale butik

Hvordan bruger Føtex Ringsted data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Power logo.png

Den digitale butik

Hvordan bruger POWER i Nykøbing Falster data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• plastmo.jpg

Plastens egenskaber og genanvendelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos Plastmo A/S. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Plastmo A/S bruger og arbejder med plast, i forbindelse med produktionen.