Her er alle 275 forløb

• abstract-agriculture-background-beautiful

SIKKEN SOLSIKKE 2.-3. KLASSE

Målet med forløbet er, at eleverne ved læsning af instruktion på en pose med solsikkefrø forstår og bliver i stand til at udføre en korrekt såning af frøet. Herudover skal eleverne kunne overskue den langsigtede proces fra frø, plantning, udplantning og høst og måling af solsikken.

• 2. klasse
    • 3. klasse
  • 300x250-pengeuge2020

Pengeuge

Formålet med Pengeugen er at højne børn og unges finansielle forståelse gennem undervisning i privatøkonomi. Finans Danmark står bag initiativet, og har bedt Danmarks Matematiklærerforening om at udarbejde det officielle undervisningsmateriale.

• logo-2

Holbæk Grejbank

Grejbankerne er et landsdækkende netværk af udlånssteder, som giver skoler, foreninger og klubber
    over hele landet en nem og billig adgang til at låne friluftsudstyr og introducere især børn og unge for friluftsliv. Grejbankerne er placeret på efterskoler, ungdomsskoler, naturcentre og friluftsgårde og lignende rundt om i landet. Bag Grejbankerne står: Ungdomsringen, Efterskoleforeningen, og Friluftsrådet.
    Grejbankerne er støttet med udlodningsmidler til Friluftslivet.

• Børnehaver & Dagtilbud
    • Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
    • 0. klasse
    • 1. klasse
    • 2. klasse
    • 3. klasse
  • IMG_0569.jpeg

Amalie Jasim - Dans

Dans er et frirum, hvor hverdagens fordomme og turbulens udebliver, og hvor samarbejde fodres. Vi får sved på panden og får et indblik i kroppens alternative bevægelsesmønstre og muligheder.
    Dans kan være alt. Her vil de i grupper lære at sammensætte en koreografi gennem kreativitet og samarbejde.

BETALINGSFORLØB

• cowi.jpeg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed COWI i Ringsted har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• Oluf Jørgensen logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Oluf Jørgensen A/S i Roskilde har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• ramboll-logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll i Roskilde har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• csm_2015_09_01_10_06_20_WK_5fb8020854.jpg

Sejlads På Roskilde Fjord

Oplev Roskilde Fjord i en af museets traditionelle nordiske både. Lad eleverne få fjorden ind under huden gennem sejladsen, imens de får en fornemmelse for vikingetidens vigtigste transportmiddel, der bragte dem vidt omkring til fremmede kulturer.

BETALINGSFORLØB

• engskov.jpg

Metal og muligheder

Kom ud og lær om metals egenskaber hos Engskov Maskinfabrik A/S. I dette undervisningsforløb til Natur/teknologi vil eleverne undersøge metals egenskaber og anvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Engskov Maskinfabrik A/S bruger og arbejder med metal.

Tilbud fra Åben Virksomhed

• 4.png

AFS Interkultur - Workshops om kulturforståelse

7.-10. klasse: Book en workshop, der har til formål at skabe interkulturel læring.  Gennem øvelser og learning-by-doing får eleverne på en sjov og lærende måde indsigt i og mulighed for at reflektere over normer og værdier i forskellige kulturer, kommunikation på tværs af kulturer samt kulturel stereotyper og diversitet. Workshoppen varer 1-3 timer og faciliteres af to frivillige.