Vi har 4 Faglig & sparring forløb

• Skærmbillede 2019-09-02 kl. 14.46.33.png

Hov hov, musik for sjov

Et meget intensivt kursus, hvor I får en masse sange med hjem. Sangene er umiddelbare, hurtigt lært, og kan bruges allerede dagen efter. Sangene er fra AnneOs 3 CDere i Hov hov, musik for sjov-serien. Sangene har stort fokus på bevægelse.

BETALINGSFORLØB

• Svenstrup Naturskole

På Svenstrup Naturskole tilbyder vi gratis forløb til skolerne i Køge. Vi har aktiviteter, der er med til at støtte op om de Fælles Mål samt de Pædagogiske lærerplaner, og vi tilbyder at skræddersy og udvikle korte eller længere forløb i samarbejde med jer. Oplevelserne i og med naturen kan foregå på skolen eller ved nogle af de mange naturpletter i Køge nær skov, sø og hav.

GRATIS FORLØB

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

GRATIS FORLØB

• Køge Skakklub2.png

Skak som vidensformidler

Sæt skak på skoleskemaet og styrk elevernes logiske sans, koncentrationsevne, tålmodighed og sociale kompetencer.

Køge Skakklub tilbyder at komme ud på skolerne med forskellige skakaktiviteter, der både retter sig mod elever, lærere og pædagoger.

BETALINGSFORLØB