Vi har 63 Erhverv forløb

• cowi.jpeg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed COWI i Ringsted har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• Oluf Jørgensen logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Oluf Jørgensen A/S i Roskilde har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• ramboll-logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll i Roskilde har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• AB_Elco_A.png

Elforbrug og energirigtige skoler

Få besøg af en elinstallatør fra AB-ELCO ApS‪‪ og få en gennemgang af skolens elforbrug. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om elforbrug og energirigtige bygninger, og nærmere hvordan en skole kan energioptimeres. Besøget giver eleverne indblik i forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2.

• hogp.jpg

Elforbrug og energirigtige skoler

Få besøg af en elinstallatør fra Hougaard & Pihl El-teknik‪‪ og få en gennemgang af skolens elforbrug. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om elforbrug og energirigtige bygninger, og nærmere hvordan en skole kan energioptimeres. Besøget giver eleverne indblik i forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2.

• engskov.jpg

Metal og muligheder

Kom ud og lær om metals egenskaber hos Engskov Maskinfabrik A/S. I dette undervisningsforløb til Natur/teknologi vil eleverne undersøge metals egenskaber og anvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Engskov Maskinfabrik A/S bruger og arbejder med metal.

• 6. klasse

• fotex.png

Den digitale butik

Hvordan bruger Føtex Ringsted data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Power logo.png

Den digitale butik

Hvordan bruger POWER i Nykøbing Falster data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• plastmo.jpg

Plastens egenskaber og genanvendelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos Plastmo A/S. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan Plastmo A/S bruger og arbejder med plast, i forbindelse med produktionen.

• Gammelrand Beton AS - logo.png

Robotter, automatisering og effektiv produktion

Klassen arbejder med robotteknologi og besøger Gammelrand Beton A/S​ med fokus på, hvordan virksomheden arbejder med robotteknologi og automatisering. Som lærer kan du bruge dette forløb om robotter i din Fysik/kemi-undervisning, da forløbet passer til de faglige mål for Fysik/kemi i 7. klasse