Vil du være et forløb?

skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så hører vi meget gerne fra dig.

Her er nogle af de kriterier man skal overveje og kunne svare ja til, før man kan blive et forløb gennem skolenivirkeligheden.dk:

• Udbyderen skal være engageret
  • Udbyderen skal have en høj faglighed
  • Forløbet skal være relevant for skole og evt. dagtilbud
  • Forløbet skal være tilgængelig i tidsrummet kl. 8-16
  • Udbyderen skal have en børne-attest, hvis forløbet varetages uden lærere/pædagoger
  • Udbyderen skal kunne formidle til børn
  • Udbyderen skal have en fast kontaktperson
  • Svartid ved henvendelse gennem skolenivirkeligheden.dks hjemmeside – max. 3 hverdage
  • Udbyderen skal have mindst et konkret forløb
  • Udbyderen skal have kapacitet til min. 25 elever
  • Udbyderen skal overholde markedsføringsloven i sin formidling overfor børn
  • Forløbet skal prismæssigt være tilgængeligt for skolerne/institutionerne.

Det er skolenivirkeligheden.dk, der til hver en tid bedømmer om ovenstående kriterier er opfyldt, og om forløbet kommer med på hjemmesiden.

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.