Tur med dambåden – Indskoling

Kontakt

Forløbet Tur med dambåden – Indskoling kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Tag med Haderslevs nye dambåd en tur rundt på yderdammen og oplev fugle- og dyreliv fra en ny vinkel.  En unik mulighed for at opleve de smukke naturomgivelser ved Haderslev. Der er plads til 54 personer, og der er afgang fra broen ved Vandrehjemmet. Dambåden sejler ud til  Bergs Plads, hvor der vil være mulighed for at blive sat af (og hentet igen), men kan også sejle en tur rundt på Dammen hvor turen kan gå over forbi Fugleøen.  Temaet for turen vil være "Vi kigger på fugle". Alle børn skal bære redningsveste under hele sejlladsen!

Dambåden sejler forbi Dyrehaven og Fugleøen og giver gode muligheder for at kigge på og observere dyre/ og fugleliv på og omkring dammen. Turen giver anledning til at arbejde med fagene natur og teknologi, billedkunst, og  opgaverne kan lyde:

I natur og teknologi:

– iagttagelse af fugle

– fotografering af fugle

– snak om fuglenes levevilkår

– oplevele af fuglene i deres naturlige levested.

I billedkunst:

-iagttagelse af fugle

– skitsetegning af de observerede fugle (tegning af objekter i bevægelse)

– fotografering af fugle

– collage af skitsetegninger

Billedkunst
Natur og teknologi
Max. antal børn
Aftales med Susanne Knudsen ved booking
Varighed
ca 1,5 time
Hvor?

Bispebroen 1, Bergs Plads, Damende, Danhostel

Bispebroen 1, Danhostel Haderslev, Bergs Plads eller Damende
6100 Haderslev

info@haderslevdambaad.dk

Susanne Knudsen

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.