Smag for Livet – Med smagen som brobygger

Kontakt

Forløbet Smag for Livet – Med smagen som brobygger kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Sanser og smag

Mange tager måske for givet, at "selvfølgelig smager vi da med smagssansen", og "selvfølgelig skal maden da smage sådan og sådan". Men dykker man lidt mere ned i, hvordan smag udspiller sig i en vekselvirkning mellem forskellige sanser, er tingene måske ikke længere helt så selvfølgelige. Undervisningsmaterialerne her sigter mod at synliggøre dette for eleverne gennem sanseøvelser, leg, spil og opgaver. Læreren støttes samtidig didaktisk i forskellige tilgange til undervisningen.

Hele Året
Billedkunst
Biologi
Fysik
Fysik og kemi
Kemi
Kristendomskundskab
Madkundskab
Natur og teknologi
Samfundsfag
Hvor?

på jeres skole

birg156f@hksk.dk

Smag for Livet

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.