Haderslev Dyrehospital

Kontakt

Forløbet Haderslev Dyrehospital kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Forløbet, som udbydes til 1.-3. klasse, byder på læsning af små fagbøger samt besøg på Haderslev Dyrehospital. På Dyrehospitalet møder I dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som viser rundt i den indbydende dyreklinik og fortæller om deres arbejde og profession.

Fagbøger til henholdsvis 1. klasse ( “Emil besøger Julie og dyrevennerne” ) og 3. klasse ( “Dyrene er dine venner. Pas godt på dem” ) kan downloades gratis eller læses online på Dyrefondets hjemmeside www.dyrefondet.dk under fanen “Oplysning”.

Hele Året
Natur og teknologi
Materialer til forløbet
Hvor?

Haderslev Dyrehospital

Moltrupvej 49A
6100 Haderslev

klinik@haderslevdyrehospital.dk

Kontakt Haderslev Dyrehospital via mail for aftale om besøg.

Thomas Rasmussen
Kontakt i Fredensborg kommune
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.