DGI – Trænerspiren

Kontakt

Forløbet DGI – Trænerspiren kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Trænerspireren er et af to retninger i DGI's Unge i Front, som grundlæggende har til formål at styrke elevernes personlige udvikling, samarbejdsevner og motiverer de unge til at tage del i frivilligt arbejde.

Trænerspiren er et unikt forløb som kombinerer teori med praktiske øvelser og strækker sig over 30 timers undervisning som valgfag eller temauge på skolen og 30 timers praktik i en forening udenfor skoletiden.

Konceptet er et komplet og gennemarbejdet valgfags- eller temaugeforløb, der er ligetil at implementere, og som er relevant og motiverende for eleverne. Sammen med en af vores konsulenter afgør I, om eleverne skal undervises af en DGI-underviser eller om I vil efteruddanne jeres lærere på skolen i samarbejde med DGI og lade dem varetage undervisningen, f.eks som et valgfag over et helt eller halvt år.

I løbet af uddanelsen arbejder deltagerne med at karakterisere den gode træner og tilrettelægge den optimale træning efter børns motoriske udvikling. De lærer også at inddrage rum, rekvisitter og faciliteter i træningen. Yderligere vil deltagerne få indsigt i børns sociale udvikling, undervisningsprincipper og igangsættelser/Icebreakers. Grundlæggende får deltageren et indblik hjælpertrænerrollens mange facetter.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Idræt
Pris
Prisen aftales direkte mellem DGI og skolen alt efter hvilken afviklingsmodel der vælges
Betaling
Hvor?

Egen skole

Telefonnummer

40 30 09 24

E-mailadresse

janne.bonde@dgi.dk

Kontaktperson

Janne Bonde
Forenings- og kommunekonsulent
Sundhed, Institutionsidræt, Certificeringer & Unge i Front
DGI Sønderjylland

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.