Bondegårdsbesøg

Forløbet Bondegårdsbesøg kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Kom på bondegårdsbesøg på Hyrdegården, og mød Søren Landmand og alle hans køer.

Få viden om køer, foder, fødevarer og ladbruget som erhvervsvej. Inddrag også besøget i forløb om; "Fra jord til bord".

Der er mulighed for at besøge staldene, klappe køer og kalve, lege i halmballerne og komme på traktor tur på ejendommens jorde.

Der er mulighed for at spise medbragt mad.

Hele Året
Børnehaver & Dagtilbud
Biologi
Madkundskab
Natur og teknologi
Samfundsfag
Uddannelse og job
Max. antal børn
1 skoleklasse
Varighed
2-3 timer
Hvor?

Hyrdegarden

Skjoldagervej 11
6510 Gram

lenaogsoren@hotmail.com

Søern Lund-Petersen

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.