UDESKOLE – LAV EN TEGNESERIE

Kontakt forløb her

Forløbet UDESKOLE – LAV EN TEGNESERIE kan kontaktes via

Kontaktperson
Ulrik Engkær Hansen

Lærer/ Udeskole-vejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse uleh@fredensborg.dk

Genren tegneserie kan gribes an på flere måder, her er det med en fælles oplevelse på Fredensborg Naturskole, som danner rammen om dette forløb, hvor der i udeskole- arbejdes med tanken om hjemme-forberedelse, ude- besøg på Naturskolen og hjemme behandling af input fra besøg.
I forløbet samarbejder eleverne i grupper omkring indsamling af dyr og at få ideer til handlingen i en skrive/tegneproces. De arbejder efterfølgende enkeltvis, når tegneserien skal skrives.
Børn kan have svært ved at finde ideer til at komme i gang med til et skriveforløb. Dette forløb skulle gerne gavne eleverne i idegenereringen. Det at have noget at skrive/tegne om, og som de selv har oplevet, motiverer ofte børnene, og det skærper deres fokus, samt muligheden for at følge opgaven fantasifuldt til dørs.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
4. klasse
5. klasse
Fag
Dansk
Max. antal børn
Ca. 25
Varighed
3-4 timer på naturskolen
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Ulrik Engkær Hansen

Lærer/ Udeskole-vejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse uleh@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.