Storytelling workshop “Fordomsbryder”.

Kontakt

Forløbet Storytelling workshop “Fordomsbryder”. kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Fordomsbryder er en storytelling workshop, der arbejder med fordomme, diskrimination og identitet gennem historiefortælling.

Med udgangspunkt i en storytellers personlige fortælling skal eleverne i dialog om temaer som køn, seksualitet, kropsidealer, familie, repræsentation, radikalisering, sprog og magt.

Eleverne skal efterfølgende afprøve forskellige værktøjer fra storytelling-kunsten i grupper, som de i løbet af workshoppen får kendskab til. Workshoppen afsluttes fælles med fokus på at efterlade eleverne i et trygt og nysgerrigt rum. Målet for workshoppen er, at eleverne konfronterer stereotyper og får et fælles sprog om fordomme, diskrimination og identitet. Derudover er håbet med workshoppen styrke sammenholdet mellem eleverne og afprøve storytelling som et værktøj til empowerment.

Hele Året
Ungdomsuddannelser
Samfundsfag
Kontakt for pris diana@rapolitics.org
Max. antal børn
Varighed
4 timer
Hvor?

På jeres skole

20958980

diana@rapolitics.org

Diana Wehbi
Booking Rapolitics

Se alle forløb fra

Rapolitics

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.