Rapworkshop “Modige Stemmer”.

Kontakt

Forløbet Rapworkshop “Modige Stemmer”. kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Rapolitics tilbyder en workshop, der sætter fokus på stemmeret og politisk handlekraft og debatterer nærdemokrati. Workshoppen faciliteres af to rap-coaches, der støtter deltagerne i at skabe deres egne rap-produktioner.

Gennem kreativ læring, debat og rap giver vi de unge deltagere politisk mod og selvtillid og motiverer dem til at tage aktivt del i kommunevalget i november 2021.

Modige Stemmer kan også tilkøbes som et forløb, hvor vi underviser op til 5-10 hold samtidig (med op til 150 deltagere).

Om rap-workshoppen

Eleverne producerer deres egne rap-tekster, som skal handle om nærdemokrati og tage udgangspunkt i deres stemmer og oplevelse af hverdagspolitik. Deres tanker og refleksioner vil blive nedfældet på vers i en kreativ læringsproces, og til slut fremfører de unge deltagere deres rap-tekster for hinanden og deler deres holdninger.

Hele Året
Ungdomsuddannelser
Samfundsfag
Kontakt for pris diana@rapolitics.org
Max. antal børn
Varighed
4 timer
Hvor?

På jeres skole

20958980

diana@rapolitics.org

Diana Wehbi
Booking Rapolitics

Se alle forløb fra

Rapolitics

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.