Oplæg “Sig Det Højt”.

Kontakt

Forløbet Oplæg “Sig Det Højt”. kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

SIG DET HØJT er et interaktivt sammensurium af optræden, foredrag og kreativ leg.

I SIG DET HØJT møder du kunstnere, som tager dig med ind i dere personlige fortælling om musikken, og hvordan de bruger deres kunst i et aktivistisk perspektiv.
Oplægget består af 2 gange 45 minutter, som brydes med små performances og musikalske “ice breakers.” Det hele afrundes med en Q&A, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål til kunstnerne om deres fortællinger eller performances.

Vi har mange artister i stalden, så du har mulighed for at booke en række helt unikke fortællinger og kunstnere ud.

Hele Året
Lærere & Pædagoger
Fagpersoner
Ungdomsuddannelser
Arbejdskendskab
Samfundsfag
Kontakt for pris diana@rapolitics.org
Max. antal børn
30 til 150
Varighed
Hvor?

På jeres skole

20958980

diana@rapolitics.org

Diana Wehbi
Booking Rapolitics

Se alle forløb fra

Rapolitics

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.