Havhøst - Muslingefarmen

(+45) 2859 0965

info@havhoest.dk

skarmbillede-2022-02-10-kl-09-28-49

Bodil Sofie Espersen har en baggrund som højskolelærer, måltidsmager og projektleder. Hun er Havhøsts egen gastronomiske naturvejleder og har udviklet og koordineret vores undervisnings- og formidlingsindsatser siden 2015. Hun er en ivrig undervandsjæger, sanker og kollektivist med et hjerte, der banker for havet, bæredygtighed og vilde maritime måltider.

Du kan skrive til Bodil på bodil@havhoest.dk eller fange hende på 2859 0965‬.

skarmbillede-2022-02-10-kl-10-04-10

Under et besøg på Bølgemarken får I mulighed for at prøve kræfter med nogle af de mange opgaver, som havbonden dagligt tumler med. I lærer om havnens liv og oplever, hvordan maden bliver til ­fra mikroskopiske muslingelarver i havnen til dampende varm muslingesuppe.

I foråret gyder de vilde blåmuslinger i Københavns havn og vandet bliver på kort tid fyldt med millioner af muslingelarver. For havbonden er dette den travleste tid på året, da det er nu, han skal fange muslingeyngel til næste års høst og luge ud på sin Bølgemark, så den ikke bliver overbegroet af tang, muslinger, rurer og alle de andre gevækster, der myldrer frem i havnen.

BETALINGSFORLØB

2500 + moms. Gratis for folkeskoler i Københavns Kommune.

Årstid
    • April