UDESKOLE – DECIMALER OG BRØKER

Kontakt forløb her

Forløbet UDESKOLE – DECIMALER OG BRØKER kan kontaktes via

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/udeskolevejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Formålet er at gøre matematik mere praktisk gennem leg og bevægelse og deraf styrke elevernes matematiske forståelse indenfor emnet decimaler og brøker.

At vise hvordan man kan bruge det nære miljø til bevægelse og læring i samme forløb, så der skabes faglige ”huskeknager” hos eleverne.

Aktiviteten er udarbejdet til ”Udeskole der Bevæger” i samarbejde med DGI Storkøbenhavn, og redigeret af udeskolekonsulent Charlotte Åsell Pedersen.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
6. klasse
Fag
Matematik
Max. antal børn
Ca. 25 elever
Varighed
Forløbet strækker sig over 2-3 lektioner.
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Lærer/udeskolevejleder

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.