Vær journalist for en dag

Kontakt

Forløbet Vær journalist for en dag kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Journalistik er en vigtig søjle i ethvert moderne demokratisk samfund. Journalister/medier sørger for, at borgerne er oplyste om, hvad der foregår i og uden for landets grænser. Og så er det ofte journalister, der er med til at afsløre eller belyse, når noget er galt i samfundet. De er demokratiets vagthunde.

Journalistik er ikke bare en abstrakt akademisk disciplin. Det er et helt konkret håndværk, hvor man lærer at tænke på en bestemt måde, vinkle en historie, være nysgerrig på det man ikke ved, formidle på indlevende vis og at stille sig kritisk over for information.

I dette heldagsforløb giver journalist Florian Elabdi en bred introduktion til arbejdet som journalist og de vigtigste discipliner inden for faget såsom research, vinkling, kildekritik, interviews og formidling.

Herefter får eleverne en konkret reportageopgave, hvor de som journalister skal ud i den virkelige verden og tale med kilder. Inden dagen er omme afleverer eleverne en artikel eller et tv-indslag, som rettes af underviseren, og til sidst kåres vinderen af dagens Cavling-pris.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
Ungdomsuddannelser
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
A-niveau
B-niveau
C-niveau
Fag
Arbejdskendskab
Dansk
Elevernes alsidige udvikling
Samfundsfag
Sproglig udvikling
Uddannelse og job
Pris
6999 kr for et heldagsforløb alt inklusiv (1-2 klasser)
Max. antal børn
40
Varighed
En hel skoledag
Betaling
Telefonnummer

60245107

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

florian@flolance.dk

Kontaktperson
Florian Elabdi

Florian Elabdi er freelancejournalist og dokumentarist. Han har rapporteret fra hele verden for en lang række danske og internationale medier. Læs mere om ham på www.flolance.dk

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.