Returkampen

Kontakt

Forløbet Returkampen kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

1.-3. klasse: Blev mester i genanvendlse. Eleverne skal bl.a. prøve at sortere flasker og dåser, så de havner det rigtige sted, opfinde smarte løsninger til at genanvende ting derhjemme – og måske endda opfinde et genanvendelsessystem hjemme hos dem selv.

4.-6. klasse: Projekt 100% REtur. Hver eneste dag panter vi danskerne mere end 5 millioner flasker og dåser. Det svarer til ca. 92% af vores samlede mænge pant, men hvor bliver de sidste 8% af? I dette forløb skal dine elever komme med deres bud på, hvordan vi spreder ordet og rammer de 100%.

7.-9. klasse: Join2Recycle. Skoleklasser over hele landet redder tomme flasker og dåser fra skraldespandene og naturen. Hvis dine elever er med, kan de både samle penge sammen til et godt formål og samtidig gøre planeten en tjeneste

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
Lærere & Pædagoger
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
Fag
Innovation og entreprenørskab
Natur og teknologi
Max. antal børn
Ingen begrænsning
Varighed
6 timer
Materialer til forløbet
Gratis
Telefonnummer

21325407

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

returkampen@dansk-retursystem.dk

Kontaktperson
Mette Legind Gøth

Jeg arbejder i Dansk Retursystem og har bl.a. ansvaret for vores undervisningstilbud til bl.a. grundskolen. Vores læringstilbud, som går under overskriften REturkampen er udviklet i tæt samarbejde med Forstå.dk (Lindhardt og Ringhof Uddannelse og Egmont).

Se alle forløb fra

Dansk Retursystem

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.