3. ÅRGANG SAMMENSPIL

Kontakt forløb her

KULTURRYGSÆKFORLØB FOR 3. KLASSE MED KULTURSKOLEN

Forløbet sætter fokus på sammenspil som ramme for fællesskab, og tager udgangspunkt i følgende seks bærende elementer: aktiv lytning, bevægelse, sprog, improvisatorisk skaben, sammenspil og instrumentpræsentation. Gennem forløbet vil eleverne på forskellig vis komme til at arbejde med elementerne. Forløbet byder desuden på et møde med unge musikalske talenter fra det lokale talentmiljø i Holbæk. 

Forløbet skal bl.a. medvirke til at øge børnenes forståelse af sig selv som en del af et fællesskab, og gøre dem nysgerrige på det at være musikudøver.

Rygsækforløbet består af: 

  • En lærerworkshop med små greb til egen praksis 
  • Et musikforløb for elever på 3.årgang – Forløbet foregår på egen skole og strækker sig over tre uger á tre timers varighed pr. uge. 
  • Et møde med talentmiljøet inkl. en musikalsk aktivitet med vægt på sammenspil, rytmik og dans.
  • Et evalueringsmøde mellem musiklæren og undervisere fra Holbæk Kulturskole.

 

Rygsækforløbet er gratis for alle folkeskoleelever i 3. klasse i Holbæk Kommune

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
3. klasse
Fag
Musik
Pris
Gratis for folkeskoler i Holbæk
Varighed
3x3 timer
Gratis
Hvor?

På jeres skole

Telefonnummer

72368555

Webside

HOLBÆK KULTURSKOLE

E-mailadresse

katse@holb.dk

Kontaktperson

Kathrine Serner

Projektleder og koordinator

Holbæk Kulturskole

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er Kulturkoordinator i Læring og Trivsel / Holbæk kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens dagtilbud og skoler, må du meget gerne kontakte mig på skolenivirkeligheden@holb.dk eller på telefon: 72 36 94 25

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.