Sammen om Skolestart

Kontakt

Forløbet Sammen om Skolestart kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Kære kolleger i dagtilbud og børnehaveklasser

Hvert år starter nye børn i skolen, og for alle er det nyt og spændende, men for nogle kan det også være svært. Overgangen fra dagtilbud til skole kan nemlig udfordre både familierne og de fagprofessionelle omkring børnene. Derfor har Holbæk Bibliotekerne udarbejdet et koncept under Sprogsporet, hvor I kan finde inspiration til, hvordan I kan sætte litteraturen og sproget i fokus sammen med børnene.

  • Start med at oprette jer på Mødestedet så børnene kan få et diplom
  • Bogen Læsefidusens ABC af forfatter Maj-Britt Westi bliver givet som en boggave til alle de 5-årige i Holbæk – alle børnehaver have fået den sammen med en samling af bøger delt ud under BOGglad-projektet. Hent f.eks. et farveark af fiduserne
  • Læsefidusens Favoritter er en række værker, der er lavet læringsforløb til, som I kan hente her
  • Endelig er Læsefidusens Årshjul en række aktiviteter, der kan bruges i planlægningen af de store børnehavebørns sidste år inden skolestart og til at planlægge jeres samarbejde omkring skolestart.

I kan hente et planlægningsværktøj, hvis I vil samarbejde om at være Sammen om Skolestart og tegne jeres eget årshjul. På biblioteket har vi også planlagt en række aktiviteter for forældre og børn – og I er altid velkommen til at besøge os. Kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål og idéer til samarbejde på tværs.

Tidspunkt
September
Oktober
November
Målgruppe
Børnehaver & Dagtilbud
0. klasse
Fag
Dansk
Gratis
Hvor?

På bibliotekerne og i dagtilbud og skole

Telefonnummer

72367044

Webside

Holbæk Bibliotekernes hjemmeside

Mere info og kontakt

Læs mere

E-mailadresse

rrc@holb.dk

Kontaktperson
Rikke Rørbeck Drustrup

Projektleder, Rikke Rørbeck Drustrup

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Jeg er Kulturkoordinator i Læring og Trivsel / Holbæk kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens dagtilbud og skoler, må du meget gerne kontakte mig på skolenivirkeligheden@holb.dk eller på telefon: 72 36 94 25

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.