FILTRÉR FORLØB EFTER
Vælg et eller flere fag
Vælg en eller flere målgrupper
Vælg et eller flere tidspunkter
Vælg
Tidspunkt: December
Pris: Gratis forløb
Afstand: Kun lokale forløb
Afstand: Forløbet foregår på jeres skole
Afstand: Forløbet foregår ikke på jeres skole

SMART

Klik på "SKIFT" og indtast en adresse, så beregner vi afstande til alle forløb ud fra den. Du kan altid klikke på "SKIFT" for at ændre til at vise nyeste forløb først.

Viser lige nu forløb baseret ud fra:
Viser lige nu forløb sorteret efter:
Din nuværende lokation Nyeste forløb
Børnehaver & Dagtilbud
Vi kommer ud på jeres skole
Bibliotekernes Sprogspors nyeste koncept, Sammen om Skolestart, tager børnehavebørnene i hånden og går med dem ind i skolen. Alle 5-årige i Holbæk Kommune har modtaget Læsefidusens ABC som en boggave fra biblioteket. Bogen er tænkt som barnets egen bog, der kan bruges derhjemme, men der er også mulighed for at I, i dagtilbud og skole, kan arbejde med Læsefidusen sammen med børnene. Opret jer her på Mødestedet og lad børnene få deres helt eget Sammen om Skolestarts-diplom! Få tips til, hvordan I kommer i gang.
Vi kommer ud på jeres skole
Trænger din klasse til et læseboost og er e-bøger og lydbøger lige sagen? Børne og ungdomsbibliotekarerne kommer og inspirerer dine elever til læsning
Vi kommer ud på jeres skole
Skal din klasse have et læseboost eller have ny inspiration til frilæsningen? Børne- og ungdomsbibliotekarerne kommer ud til jer og fortæller om 10-14 gode bøger. I beholder efterfølgende en kuffert fyldt med bøger i klassen i 6 uger.
Vi kommer ud på jeres skole
De unge er digitalt indfødte - men hvad betyder det? Falske nyhedshistorier, en hadsk tone i debatten på de sociale medier, deling af nøgenbilleder og cybermobning viser at de unge har brug for støtte til at navigere på nettet og at få en forståelse for, hvad der er god opførsel i en digital verden. Hvad er rigtigt eller forkert, hvilke økonomiske interesser har internetgiganter som Facebook og Google - og hvilke kompetencer skal man have for at være digitalt dannet?
Lærere & Pædagoger
Ungdomsuddannelser
Hele Året
I er altid velkommen med jeres børn på Holbæk Bibliotekerne. Vi tilbyder en biblioteksorientering tilpasset elevernes alder, se beskrivelsen under ”mere info”. Kontakt os i god tid og lav en aftale.
Lærere & Pædagoger
Hele Året
I Holbæk Stadsarkiv kender vi til  byens historie og har du spørgsmål omkring undervisning vedrørende byhistorien er du velkommen til at kontakte os. Vi vil hjælpe dig til at bruge vores samlinger og indgår gerne i sparring omkring sværhedsgraden i forbindelse med benyttelsen.

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.