Seneste forløb

Kor for 2. kl.

2-kl-kor

Et 8 ugers forløb hvor klassen får sunget sange, som de enten selv har været med til at skrive eller som er målrettet aldersgruppen. En uddannet sanglærer fra Holbæk Kulturskole står i spidsen for forløbet, der sluttes af med 2 koncerter - en for kammeraterne og en for forældrene.

Mere info

ANNE HERSKIND

Jeg er pædagogisk konsulent i Læring og Trivsel / Holbæk kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens dagtilbud og skoler, må du meget gerne kontakte mig på skolenivirkeligheden@holb.dk eller på telefon: 72 36 54 99

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb