Seneste tilbud

DIF get2sport samarbejder i Holbæk

DIF get2sport logo_NF_sort (002).png

Projektet DIF get2sport er forankret i UngHolbæk. Formålet er at give flere børn og unge fra de boligsociale områder mulighed for at dyrke sport i foreningsregi. Derfor samarbejdes der via projektet med lokale idrætsforeninger om at præsentere sportsgrene og inkludere i foreninger. På nuværende tidspunkt samarbejdes der med Holbæk Basketball Klub, Holbæk Bold- og Idrætsforening og Holbæk Taekwondo Klub.

Mere info

Anne Herskind

helle 2.png

Jeg er pædagogisk konsulent i Læring og Trivsel / Holbæk kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens dagtilbud og skoler, må du meget gerne kontakte mig på skolenivirkeligheden@holb.dk eller på telefon: 72 36 54 99

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud