AFS Interkultur - Workshops om kulturforståelse

Jette Holtze Inno
    Projektkoordinator

4.png

Giv din undervisning et aktuelt og globalt perspektiv med en workshop, der har til formål at skabe interkulturel læring.

Book en workshop og få del i AFS’ mangeårige erfaring med interkulturel læring. Gennem øvelser og learning-by-doing får eleverne på en sjov og lærende måde indsigt i og mulighed for at reflektere over normer og værdier i forskellige kulturer, kommunikation på tværs af kulturer samt kulturel stereotyper og diversitet. Workshoppen varer 1-2 timer.

Workshoppen faciliteres af 2 engagerede frivillige, som gerne vil være med til at skabe mere fred i verden gennem mere interkulturel læring og forståelse.  Alle frivillige undervisere er uddannet af AFS.

Målgruppe: Folkeskolens 7. – 10. klasse og efterskoler.

GRATIS FORLØB

Workshop afholdes gratis. Transport skal dækkes for de to frivillige undervisere til og fra skolen.

Årstid

Hele Året