KLIMA OG ENERGI "VORES HJEM" 1.-3. KLASSE.

• Hvor?

På egen skole- læreren står selv for undervisningen

uleh@fredensborg.dk

img-20181021-152738

Ulrik Engkær Hansen
    Lærer/PD-naturfagsvejleder

img-20190603-111754-1111-ny

Aldrig har der været så meget fokus på klimaet, som der er nu. Klimaforandringerne og deres betydning for klodens fremtid diskuteres alle vegne og hele tiden.

Børnene hører det også, og det kan skabe både bekymring og frygt. Vi vil gerne erstatte frygt med viden og optimisme, for det er forudsætningen for at handle og træffe de klimarigtige valg. Både i den store fælles sammenhæng og i vores egen hverdag.

Energiccentret og Fredensborg Naturskole har valgt dette materialer som særdeles velegnet til energi og klimaundervisning for kommunens børn i indskolingen.

Undervisningsmateriale fra  1.- 3. klasse:

Materialet er udviklet til 0. og 1. klasse, men kan sagtens bruges op til 3. klasse. Materialet består af 20 praktiske enkeltstående opgaver, der giver eleverne klimaviden i børnehøjde. Opgaver indeholder klimaeksperimenter, der derigennem giver eleverne viden om vores klima, CO2, drivhuseffekten samt klimaforandringerne – og guider dem til selv at finde løsninger til nogle af de udfordringer, verden i dag står over for.

Eleverne skal opleve, at de kan være med til at gøre en forskel, og at deres handlinger har betydning.

Materialet kan gratis downloades her

Der finder du en opgavebog, lærervejledning, malebog, børnebog, plakas og diplom.

Skolen står selv for undervisningen og materialer

GRATIS FORLØB

Årstid

Hele Året