FIND FORÅRET 3. KLASSE

Ulrik Engkær Hansen
    Lærer/PD-naturfagsvejleder

foraaret

Eleverne skal gennem arbejdet blive bevidste om nogle af forårets kendetegn, og kunne anvende og udtrykke sig gennem digitale læremidler. De skal kunne udtrykke foråret gennem lyd, billede og tekst ved brug af tablet, telefon eller kamera som filmoptager. Eleverne skal kunne redigere film, og indsætte tekst i digteform, der passer til forårets kendetegn.

Fag: Dansk
    Tid og indhold 2-4 lektioner.

Tablet, kamera eller mobiltelefoner.
    Program til at redigerer film eller mulighed for print af billeder.

Praktiske råd
    Alle elever skal være fortrolige med at arbejde med tablets, kamera eller mobiler. Filmes der skal de kunne optage og klippe. Kende forskellige digtetyper.

Formål

GRATIS FORLØB

Årstid
    • Marts