Seneste tilbud

CRAFT - partnerskab med Hillerød Ungdomsskole

billede1.jpg

C.R.A F.T (Creating Really Advanced Future Thinkers, eller Creating Really Awesome Future Things) er et forløb, hvor eleverne arbejder med virkelige problemer og løsninger. Eleverne gennemgår et innovativt forløb, hvor de udvikler, designer og skaber en proty-pe, som en konkret løsning på problemstillingen. It og programmering indgår som metoder til løsningen.

Mere info

Marie Frøslev Nielsen

contact-icon-17.png

Ring på 72 32 54 09 eller skriv til mig på skolenivirkeligheden@hillerod.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Hillerød Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere oplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud