Seneste tilbud

CRAFT

billede1.jpg

C.R.A.F.T. er et forløb, der tager hul på en del af det kommende fag i folkeskolen, Teknologiforståelse. Eleverne vil på to undervisningsdage á seks timer få både indblik i og forståelse for, hvordan de teknologier, vi bruger til dagligt, egentlig fungerer. Gennem coding (programmering) og opstilling af forsøg vil elevernes kendskab til teknologien. Der laves både planlagte forløb og eleverne prøver efter ”trial’n’error”-tilgangen.

Mere info

Karen Breinholt Rasmussen

contact-icon-17.png

Ring på 72 32 54 26 eller skriv til mig på skolenivirkeligheden@hillerod.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Hillerød Kommunes Skolen i Virkeligheden side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere oplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud