Seneste forløb

Skibsklarerergaarden - Barn i Helsingør for 200 år siden

susanne-klarerergaarden

Hvordan var det at være barn i Helsingør for 200 år siden? Børnene får en sanselig oplevelse, hvor de deltagere aktivt i forløbet som f.eks. skibsdreng, der skal handle i Boutikken eller som byens bedre borgerskabs-børn, der er inviteret til selskab i de fine stuer med pianomusik, dans og måske en lille leg.

Mere info

Skolenivirkeligheden.dk Helsingør

NATURFAGSCENTRET NYRUPHUS

Vi har udviklet 5 målrettede tematiserede forløb for daginstitutioner, indskoling, mellemtrin, udskoling og for lærer og pædagoger - der i sammenhæng skaber en naturlig læringsprogression for den enkelte elev.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb