Seneste tilbud

POWERLAB - VESTFORBRÆNDING

Powerlab.jpg

Hvordan udnyttes affaldet bedst muligt? I PowerLab sættes der fokus på hvordan affaldets udnyttes bedst muligt, hvordan energien udnyttes til strøm og fjernvarme og hvordan teknologien bagved fungerer.

Mere info

Skolenivirkeligheden.dk Helsingør

Naturfagscentret Nyruphus

IMG_0356.JPG

Vi har udviklet 5 målrettede tematiserede forløb for daginstitutioner, indskoling, mellemtrin, udskoling og for lærer og pædagoger - der i sammenhæng skaber en naturlig læringsprogression for den enkelte elev.

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud