Seneste tilbud

SKOLESAMARBEJDE MED HELSINGØR ROKLUB

Robattle - klasse aktivitet.png

Giv dine elever nye oplevelser, hvor samarbejde og læring, sammen med motion, kan blive en ren leg, også for dig! En hel palette af tilbud du kan bruge i forbindelse med din undervisning i idræt, fysik og biologi. I samarbejde med Helsingør Kommune er dette tilbud blevet tilgængeligt for folkeskolerne i kommunen.

Mere info

Skolenivirkeligheden.dk Helsingør

Naturfagscentret Nyruphus

IMG_0356.JPG

Vi har udviklet 5 målrettede tematiserede forløb for daginstitutioner, indskoling, mellemtrin, udskoling og for lærer og pædagoger - der i sammenhæng skaber en naturlig læringsprogression for den enkelte elev.

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud