Seneste forløb

Springgymnastik med Teamgym Helsingør

Springgymnastik i skoletiden – i samarbejde med TeamGym Helsingør

Er i til fart, udfordringer og sjov sammen med klassekammeraterne, så er springgymnastik sikkert noget for jeres skole!
Springgymnastik med TeamGym Helsingør er for både drenge og piger på alle niveauer og aldre. Til springgymnastik vil I blive præsenteret til gymnastikken og få mulighed for at springe på bl.a. airtrack og minitrampolin. Vi vil arbejde de grundlæggende motoriske færdigheder som fx. forlæns- og baglæns kolbøtter, stå på hænder, slå vejrmøller og araberspring.
Vi kan garantere for en masse læring, udfordringer, sjov og sved på panden :-)

Mere info

Skolenivirkeligheden.dk Helsingør

NATURFAGSCENTRET NYRUPHUS

Vi har udviklet 5 målrettede tematiserede forløb for daginstitutioner, indskoling, mellemtrin, udskoling og for lærer og pædagoger - der i sammenhæng skaber en naturlig læringsprogression for den enkelte elev.

Flere kontaktinformationer

Opret forløb

DEL DIN VERDEN

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.

Opret forløb