Vi har 94 Erhverv forløb

• 8da888c9-6319-4292-aa79-d4e61739f612.png

Den digitale butik

Hvordan bruger Bilka Hillerød data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• schiott.png

Elforbrug og energirigtige skoler

Få besøg af en elinstallatør fra Schiøtt Installation A/S‪ og få en gennemgang af skolens elforbrug. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om elforbrug og energirigtige bygninger, og nærmere hvordan en skole kan energioptimeres. Besøget giver eleverne indblik i forskellige elinstallationer og deres bidrag til nedbringelse af CO2.

• cowi.jpeg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed COWI i Lyngby har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• Oluf Jørgensen logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Oluf Jørgensen A/S i København har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• ramboll-logo.jpg

Bæredygtigt byggeri gennem matematik

Hvordan kan matematik bruges som et værktøj til øget bæredygtighed i byggeriet? Igennem dette undervisningsforløb vil gymnasieeleverne opleve, i hvor høj grad den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll i København har fokus på at skabe bæredygtige bygninger, og hvordan den differentialregning, der undervises i på gymnasiet, kan bruges som redskab til ressourceoptimering.

• 8da888c9-6319-4292-aa79-d4e61739f612.png

Den digitale butik

Hvordan bruger Bilka One Stop Fields data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Power logo.png

Den digitale butik

Hvordan bruger POWER i Lyngby data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Power logo.png

Den digitale butik

Hvordan bruger POWER i Glostrup data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• alk.png

Sygdom, krop og kemi

Kom ud og lær om sygdom, krop og kemi hos ALK. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om kroppen og hvordan medicin virker. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvad ALK arbejder med inden for medicin og sundhed.

• clio.png

Ultra:bit - kodning på en virksomhed

Kom og oplev hvordan man arbejder med teknologi og kodning hos Clio Online. Igennem dette undervisningsforløb i Natur/teknologi, vil eleverne lære simpel kodning og få en forståelse for, hvordan teknologi virker. Eleverne lærer, hvordan en proces kan nedbrydes til flere trin, og at computere gør præcis det, man koder dem til. Som en del af forløbet bruger eleverne deres mikrocomputer til selv at kode.

• 4. klasse